807354389340702

dmlights – Uw Massive groothandel

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van échte experts
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Erkend verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

Op zoek naar een groothandel in Massive verlichting? dmlights is dé online specialist!

Als u op zoek bent naar betaalbare armaturen van hoge kwaliteit die u eenvoudig kunt monteren en plaatsen, dan is Massive het merk dat u zoekt.

Stijlvol en functioneel tegen een betaalbare prijs, dat is waar Massive voor staat. Kamerverlichting die bij u past.

Massive bij dmlights

Bij dmlights bieden we u het volledige gamma van Massive aan de scherpste prijzen. Als professional kan u zelfs nog extra korting genieten.

Naast Massive vindt u bij ons ook de andere verlichting uit de Philips-stal en tal van andere topmerken.

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Professionele klant? Vul dan het registratieformulier in om een pro-account aan te vragen om te kunnen genieten van extra voordelige prijzen.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

Hanglampen PlafondlampenWandlampen

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als groothandel voor Massive verlichting bieden wij u steeds zeer concurrentiële prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Via onze logistieke partner zorgen we voor een snelle en vlotte levering. U kan ook zelf komen afhalen in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • Bent u op zoek naar technisch advies door ervaren vakmensen? Dan bent u bij dmlights aan het juiste adres. Als afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV zijn we meer dan dertig jaar actief in elektrische materialen en verlichting.
 • dmlights beschikt over een enorm grote voorraad verlichting van o.a. Massive. Deze voorraad maakt het vaak mogelijk om uw bestelling de dag zelf nog klaar te pakken.
 • Een uitstekende service na verkoop, daar gaan we voor bij dmlights. Via e-mail of telefoon staat ons team steeds klaar om u te helpen met al uw vragen over verlichting en elektriciteit.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.