807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen > Hanglampen > Gubi Multi-Lite Ø360 Houtskool / messing
Gubi Multi-Lite Ø360 Houtskool / messing
IN VOORRAAD
|
Leveringstermijn: 1 tot 2 werkdagen

€ 510,74

+
-

Multi-Lite Ø360, pendellamp, E27 57W 230V, charcoal / messing. Grootte: ø36 x 36 cm. Pendellengte: 4m. Ga naar de technische details

€ 510,74   incl. 21% BTW 

Kleur
+
-
IN VOORRAAD
| Leveringstermijn: 1 tot 2 werkdagen

Tot 30 dagen retourrecht
Professionele ondersteuning

GRATIS levering door UPS


TECHNISCHE DETAILS

Technische gegevens
Type lamp(en)
1 x E27 max. 57W
Lamp(en) inclusief
Nee
Dimbaar
Ja
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Lichtoutput
Richtbaar
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Montage
Opbouw
Productafmetingen
∅360 x 360 mm ( ∅ x H )
Pendellengte
4000 mm
Handleiding
Design
Merk
Collectie
Kleur
houtskool / messing
Stijl
Design
Leveranciernummer
007-03131
dmlights artikelnummer
GU 007-03131
EAN
5710902689320
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
1 tot 2 werkdagen

Meer over verzendingen
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk

OVER PRODUCT

Het idee

De filosofie van Louis Weisdorf is simpel: lampen creëren die op verschillende manieren geassembleerd kunnen worden. Deze designfilosofie is duidelijk zichtbaar in zijn Turbo pendellamp uit 1967.

Deze ontwerper heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij werkte regelmatig samen met Deense design-grootheden als Verner Panton en Poul Henningsen.

Spelen met vormen

Met de Multi-Lite hanglamp combineerde hij drie geometrische basisvormen met elkaar tot een heel unieke designlamp. De twee vaste cilinders worden omringd door een cirkel en een tweedelig halfrond, waarvan de helften vrij te bewegen zijn en zo uitnodigen om te spelen en te experimenteren met vorm en licht.

Veelvoudige configuraties

Door middel van twee afzonderlijk beweegbare helften kunnen met de Multi-Lite van Gubi de meest verschillende lichteffecten gecreëerd worden. Draai je de twee helften bijvoorbeeld naar beneden, dan straalt de Multi-Lite naar het plafond als een uplighter. Draai je de twee helften naar boven, dan straalt ze als een traditionele hanglamp direct naar beneden. De twee kapdelen laten zich ook in tegenovergestelde richting of horizontaal tegenover elkaar positioneren, waardoor het licht indirect wordt verspreid.

Je kan het dus draaien en keren zoals je wil (en dat mag hier letterlijk worden genomen): met de Gubi Multi-Lite beschik je over een veelzijdige design-pendellamp voor verschillende verlichtingsdoeleinden. Ze is steeds aanpasbaar volgens je individuele behoeften.

Lichtobject

Met haar opmerkelijke verschijning, de twee verstelbare kaphelften, en het brede verlichtingsspectrum koop je een echt designobject. Deze lamp zal zeker de aandacht trekken. Het tijdloze design met art deco invloeden voelt zich thuis in diverse woonstijlen.

In detail

De Multi-Lite van Gubi is naar verkrijgbaar met een ring van minimalistisch chroom of in een warmere versie van messing. De twee verstelbare kapdelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar aan de binnenkant altijd wit.

De Multi-Lite overtuigt niet alleen visueel en technisch met haar uitzonderlijk ontwerp, maar net als alle lampen van Gubi ook met haar uitstekende bouwkwaliteit.

PRODUCTVRAGEN

Over dit product werden nog geen vragen gesteld.
Heb jij een vraag? Stel ze ons!

PRODUCTREVIEWS

Dit product heeft nog geen reviews.
Wees de eerste en schrijf een review!
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.