807354389340702
Home > Hay > Sinker

Hay Sinker


Hay Sinker – Scandinavische hanglampen

Op zoek naar verlichting die Scandinavië ademt? Dan is deze Hay Sinker collectie misschien wel wat voor jou. Dit rustgevende, minimalistische design neemt je mee op een reis naar het Hoge Noorden. Een aanrader voor al wie op zoek is naar Scandinavische verlichting.

Kwaliteitsvolle designverlichting

Deze minimalistische hanglampen worden gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Als gevolg daarvan heeft de Hay Sinker een bijzonder mooie lichtval. Het acrylglas, dat een beetje onder de lampenkap komt piepen, zorgt voor een sfeervol warm wit licht naar beneden. De matte lampenkap van kunststof is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, grijs en rood. Voor elk interieur is er dus een geschikte kleur beschikbaar.

Groot en klein formaat

Deze collectie bestaat uit twee verschillende formaten: een kleinere hanglamp met een doorsnede van 23 cm, en een grotere variant met een doorsnede van 37.5 cm. Het kleinere formaat (Sinker S) gaat naadloos op in het geheel van het interieur en voelt zich daardoor thuis in tal van ruimtes. De Hay Sinker L is wat groter en vormt eerder een blikvanger in huis. Beide formaten passen zowel in residentiële als in commerciële ruimtes.

Boven eettafel of keukeneiland

De Hay Sinker is zeker een goede keuze om boven je keukeneiland of eettafel te hangen. Je kan de lamp combineren met een dimmer, waardoor je in een handomdraai een gezellige sfeer kunt creëren. Dit design doet het bovendien erg goed in groep. Combineer twee of meer Hay Sinker hanglampen om het perfecte lichteffect te creëren in huis.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden