807354389340702

In My dmlights staat 'Klaar voor verzending of afhaling' als orderstatus. Wat betekent dit?

Dit betekent dat al je bestelde producten aanwezig zijn in ons magazijn en klaarliggen voor verzending of afhaling. Dit is afhankelijk van de leveringsmethode die je koos tijdens het bestellen.

Indien je voor levering koos, zal je van ons een e-mail met trackinggevens ontvangen van zodra de bestelling wordt verzonden.

Indien je voor afhaling in onze winkel koos, zullen wij jou via e-mail, SMS of telefoon op de hoogte brengen van zodra jouw bestelling kan worden afgehaald. (Afhaling in onze winkel is vanaf 19 oktober 2020 enkel mogelijk voor professionele klanten. Lees hier meer over onze toekomstvisie.)

Indien je voor afhaling in onze container koos, zullen wij jou via e-mail op de hoogte brengen van zodra je bestelling kan worden afgehaald. Deze mail zal tevens de toegangscode van de container bevatten alsook verdere instructies voor afhaling.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.