807354389340702

In My dmlights staat 'Bezig met klaarleggen/In bestelling' als orderstatus. Wat betekent dit?

Dit betekent dat we bezig zijn met het klaarleggen van de bestelde producten, of dat ze in bestelling staan bij onze leveranciers. De producten die we niet op voorraad hebben, bestellen we bij onze leveranciers. In afwachting van deze bestelde producten blijft de orderstatus staan op “Bezig met klaarleggen/In bestelling”. De duur van deze orderstatus is afhankelijk van de levertermijn van onze leveranciers. Het is dus mogelijk dat deze orderstatus enige tijd blijft staan tot jouw bestelde producten bij ons binnenkomen en worden ingepakt.

Van vele van onze leveranciers krijgen we geen verwachte leveringstermijn door, we weten dus niet wanneer de bestelde producten bij ons zullen binnenkomen. Helaas kunnen we jou hierdoor ook geen geschatte leveringstermijn meegeven. We begrijpen dat dit frustraties kan meebrengen, waarvoor we onze oprechte excuses aanbieden. Maar we zouden jou vriendelijk willen verzoeken om pas contact met ons op te nemen over de leveringstermijn van je bestelling wanneer de gemiddelde leveringstermijn van het betreffende merk verstreken is. Dan zullen we met veel plezier de nodige stappen voor jou ondernemen om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij jou terechtkomt.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.