807354389340702

Hoe kan ik betalen bij dmlights?

Wij bieden verschillende betaalmethoden aan. We onderscheiden drie methoden:

Online betaling:

Online betaling omvat volgende betaalmethoden: Kredietkaart (Visa/Mastercard), PayPal, iDEAL, Sofort, Bancontact Mister Cash, Maestro en Giropay.

De online betaling van je bestelling gebeurt na het doorlopen van het bestelproces. Aan het einde van het bestelproces wordt je doorverwezen naar een beveiligde betaalpagina om je betaling te volmaken.

Bankoverschrijving:

Je kan eveneens kiezen om te betalen met bankoverschrijving. In de orderbevestiging vind je onze bankgegevens en rekeningnummer om je betaling uit te voeren.

Schrijf het verschuldigde bedrag over naar onze rekeningnummer met vermelding van je klantnummer.

Overschrijvingen in Britse Pond (GBP) dienen uitgevoerd te worden op het GBP-rekeningnummer. Let op, dit rekeningnummer dient uitsluitend voor betalingen in Britse Pond (GBP)! Hieronder vind je beide rekeningnummers.

Je bestelling zal verzonden worden zodra deze klaar is voor verzending en we de volledige betaling hebben ontvangen. Let op, een internationale bankoverschrijving kan tot vijf werkdagen duren vooraleer deze effectief op onze rekening verschijnt.

Onze bankgegevens:

Rekeningnummer: 751-2032540-42
IBAN-nummer: BE77751203254042
BIC/SWIFT code: AXABBE22
Rekeninghouder: Elektriciteit Paul De Meutter CV
Bankadres: AXA Bank - Grote Steenweg 214 - 2600 Antwerpen - BELGIUM

Onze bankgegevens voor betalingen in Britse Pond (GBP):

IBAN-nummer: BE75739012663551
BIC/SWIFT code: KREDBEBB
Rekeninghouder: Elektriciteit Paul De Meutter CV

Betaling bij levering (Rembours/Cash on delivery):

Indien je opteert voor betaling bij levering, dien je te betalen aan de chauffeur op het moment van de levering. Let erop dat bij betaling onder rembours een toeslag van 5% aangerekend wordt.

Je zal van ons bericht krijgen zodra je bestelling klaar staat voor verzending. Wij vragen jou dan om één of meerdere datums te laten weten waarop de bestelling kan afgeleverd worden. Er moet immers steeds iemand aanwezig zijn om het pakket te ontvangen en te betalen.

De betaling kan enkel cash gebeuren (niet met cheque!). De koerierdienst aanvaardt geen biljetten van 500 EUR.

Opgelet, in sommige landen is betaling bij levering niet mogelijk. In deze gevallen zal die optie dan ook verdwijnen. In Frankrijk is betaling bij levering niet mogelijk vanaf een orderbedrag hoger dan € 750.

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.