807354389340702

Hoe kan ik sluimerstroom tegengaan?

Heb je last van een LED-lamp die lichtjes blijft lichtgeven wanneer ze uit staat? Dan maakt je lichtcircuit waarschijnlijk gebruik van een enkelpolige schakeling. Hierbij wordt bij het uitschakelen van de lamp de fasedraad uitgeschakeld, maar de nuldraad niet. In sommige gevallen kan het zijn dat er sluimerstroom over de nuldraad tot bij de LED-lamp terecht komt. Hierdoor kan de LED-lamp lichtjes blijven branden.

Een oplossing hiertegen is een dubbelpolige schakeling. Hierbij wordt bij het uitschakelen van de lamp naast de fasedraad ook de nuldraad uitgeschakeld. In de meeste gevallen zou nu de sluimerstroom verdwenen moeten zijn. Is dit toch niet het geval? Neem dan zeker contact op met 1 van onze medewerkers.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden