807354389340702

Leveringen
Levertermijnen

Producten die in voorraad zijn en die voor 14:50 uur besteld worden, worden normaal gezien ten laatste de volgende werkdag verzonden. Indien u meer stuks bestelt dan er op dat moment in voorraad zijn, bestellen we de extra producten bij onze leveranciers en fabrikanten. Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer ze compleet is.

Lees meer...
Hoe gebruik ik de pakketkluis?

Dankzij onze afhaalcontainer kan je vanaf nu jouw bestelling 24 uur op 24, 7 dagen op 7 komen afhalen. Deze container bevindt zich aan de rechterkant van onze winkel. Aan de hand van een unieke, persoonlijke code, welke je via mail toegestuurd krijgt, kan je de container openen.

Lees meer...Transporttijden

De gemiddelde transporttijd is afhankelijk van het land en regio waarin de bestelling geleverd moet worden. Voor een overzicht van de gemiddelde transporttijden klikt je op de link hieronder.

Lees meer...
Transportkosten

Bestellingen met een waarde vanaf € 100 en hoger worden gratis geleverd aan particulieren in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg en Monaco. Voor meer informatie over de transportkosten per land en de kosten voor professionele klanten, klik je op de link hieronder.

Lees meer...
Welke firma gebruiken jullie om bestellingen te verzenden?

Het grote deel van onze verzendingen wordt uitgevoerd door DPD. Bij ons ben je steeds verzekerd van je zending, je mag er zeker van zijn dat je jouw bestelde artikelen altijd in nieuwe staat en onbeschadigd zult ontvangen. Bij beschadigingen tijdens de verzending zullen wij jou immers een vervangartikel toesturen.

Lees meer...
Kan ik mijn levering volgen?

Ja, zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je een e-mail met daarin een trackinglink. Deze link stuurt je naar een pagina waarop je kan nagaan in welk stadium je verzending zich bevindt.
Kan ik met jullie koerierdienst DPD een uur voor aflevering afspreken?

Nee, een rechtstreekse afspraak voor aflevering maken is helaas niet mogelijk. Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt en je buur evenmin, dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

Lees meer...Welke aflever- en afhaalopties bieden jullie?

Dit is volledig aan jou de keuze! Je kan kiezen tussen levering op een adres naar keuze of afhaling in de afhaalcontainer.

Lees meer...Moet ik invoerrechten betalen?

dmlights is gevestigd in België, binnen de Europese Unie. Verzendingen binnen de Europese Unie zijn vrij van invoerrechten. Verzendingen buiten de EU daarentegen zijn bijna altijd onderworpen aan invoerrechten en btw in het land van bestemming. Die kosten zijn afhankelijk van de invoerpolitiek van het land waarnaar je verzendt.

Indien je jouw bestelling laat verzenden naar een land buiten de EU moet je dus zo goed als altijd invoerrechten en btw betalen aan de plaatselijke douane in het land van bestemming. Die kosten zijn niet inbegrepen in de prijs die wordt getoond op onze website.

Lees meer...


Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.