807354389340702

Hoe gebruik ik de afhaalcontainer?

Dankzij onze afhaalcontainer kan je vanaf nu jouw bestelling 24 uur op 24, 7 dagen op 7 komen afhalen!

Deze container bevindt zich aan de rechterkant van onze winkel. Aan de hand van een unieke, persoonlijke code kan je de container openen.

Hoe je van zo’n afhaling gebruik maakt, lees je hieronder.

Stap 1: Kies voor afhaling in container

In stap 2 “Facturatie en levering” van het bestelproces vink je "afhaling in container" aan.

Stap 2: Bevestigingsmail met code

Eens je bestelling is klaargelegd in onze afhaalcontainer word je hiervan via e-mail op de hoogte gebracht. Pas dan kan je jouw bestelling komen afhalen.

In deze mail vind je bovendien jouw persoonlijke code van 4 cijfers om de container te openen. 

Stap 3: Bestelling afhalen

Je komt je bestelling afhalen in onze container aan de rechterkant van onze winkel (vanop straat richting onze winkel gezien).

Je opent de container door je persoonlijke code in te geven op het klavier links naast de buitendeur van de container. Je neemt jouw pakketten uit de container. De code blijft na gebruik nog 30 minuten geldig.

Let er op dat je bewegingen tijdens de afhaling door 3 camera’s worden geregistreerd! 

Stap 4: Factuur tekenen en deponeren

Op de verpakking vind je 2 facturen/bonnen waarvan je één exemplaar ondertekent en deponeert in de brievenbus van onze container. Het andere exemplaar is voor jouw eigen administratie.

dmLights afhaalcontainer Code ingeven Factuur deponeren

Bijkomende informatie

Afhaalcontainer binnenkant

Aan het gebruik van de afhaalcontainer zijn geen extra kosten verbonden. Dezelfde betalingsvoorwaarden als bij verzending zijn van toepassing.

Houd er wel rekening mee dat de container bedoeld is om je sneller en efficiënter van dienst te zijn. Indien je kiest voor een afhaling in de container word je dus verwacht de goederen zo snel mogelijk af te halen na de bevestigingsmail. De container is immers niet bedoeld als opslagplaats.

Heb je nog vragen over de dmLights afhaalcontainer? Laat ons dan zeker iets weten via ons contactformulier.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden