807354389340702

Retours
Kan ik mijn bestelling herroepen en terugsturen?

Ja, bij dmLights kan je een product binnen de dertig werkdagen na ontvangst van het product, ruilen of retourneren zonder boete en zonder opgave van motief, volgens het Europese herroepingsrecht. Het vermelden van de reden van retour is dus niet verplicht maar kan wel nuttig zijn voor ons om onze service te verbeteren. De verzendingskosten voor het terugsturen zijn steeds ten laste van de klant.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten op maakt gemaakt voor de klant, of op producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Het Europese verzakingsrecht geldt eveneens niet voor zakelijke klanten.

Lees meer...Er is iets mis met mijn ontvangen producten, wat moet ik doen?

Breng ons via e-mail op de hoogte van wat er precies mis is. Vermeld zeker je klantnummer, het factuurnummer en het/de artikelnummer(s) in de mail. Stuur ons eveneens foto’s door van waar de fout(en) zich precies bevindt/bevinden. Onze klantenservice gaat dit probleem vervolgens zo snel mogelijk aanpakken en brengt jou op de hoogte van de te ondernemen stappen.

Opgelet: indien het om een beschadigd of gebrekkig artikel gaat, gelieve dit dan niet meteen weg te gooien. Bewaar het veilig, het artikel kan namelijk als bewijsstuk dienen voor het verkrijgen van een nieuw exemplaar.
Hoe moet ik mijn bestelling herroepen en terugsturen?

Voor het herroepen en terugsturen van je bestelling dien je enkele stappen te doorlopen. Klik hieronder op "Lees meer" voor het volledige stappenplan.

Lees meer...Wanneer word ik terugbetaald na het herroepen van mijn bestelling?

Zodra we jouw geretourneerde producten ontvangen hebben en ze voldoen aan onze retourvoorwaarden, wordt het bedrag van de retour gecrediteerd op jouw account. Dit bedrag kan je vervolgens gebruiken om (een deel van) een nieuwe bestelling bij dmlights te betalen of kiezen voor een terugbetaling. Er zal steeds via mail een bevestiging gevraagd worden van welke optie je verkiest.

In het geval van een terugbetaling wordt dit binnen 5 werkdagen uitgevoerd afhankelijk van de drukte bij onze boekhouding, via dezelfde weg waarin je jouw bestelling initieel had betaald. Hou er daarnaast rekening mee dat de bank tot zo’n 3 werkdagen tijd nodig heeft om de betaling te verwerken.Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.