807354389340702

Kan ik achteraf nog lampen toevoegen op mijn rail?

Ja, je kan achteraf nog lampen toevoegen op een rail. Er zijn echter beperkingen om mee rekening te houden. Bij een rail van 12 V speelt het vermogen van de transfo een rol. Bij een rail van 230 V kan je zoveel lampen toevoegen als de zekering toelaat, zonder het maximale draaggewicht en de maximale stroomsterkte van de rail te overschrijden. Bij een SLV rail kan je bijvoorbeeld gaan tot 16 A.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden