807354389340702

Hoe maak ik de connectie tussen de kabel van een grondspot en mijn voedingskabel?

Er zijn diverse manieren om de buitenbekabeling met de voedingskabel van een grondspot te verbinden. In de eerste plaats kan je de draden aan elkaar solderen. Vergeet niet om de gemaakte verbinding te beschermen door middel van een krimpkous met lijm. Vaak worden de draden apart bescherm met een krimpkous, om daarna pas de hele kabel te bescheren met een krimpkous. Daarnaast zijn er verbindings- en aftakdozen om een grondspot aan te sluiten. Deze doosjes worden gevuld met hars. Het giethars zorgt voor een waterdichte verbinding.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden