807354389340702

Hoe kan ik makkelijk een hanglamp decentraal boven de tafel of in een ruimte hangen?

Soms zit het lichtpunt in je plafond niet op de juiste plaats, bijvoorbeeld een halve meter naast het midden van de eettafel. Dit probleem is makkelijk op te lossen door middel van hanglampen met een decentrale ophanging.

Deze decentrale ophanging is mogelijk op drie manieren: lampen met een verstelbare arm, ophangklemmen en metalen klemmen.

Lampen met een verstelbare arm

Er zijn plafondlampen verkrijgbaar met een richtbare metalen arm, zoals de Artemide Tolomeo Sospensione Decentrata, zodat je steeds op de juiste plaats licht hebt.

Artemide Tolomeo Sospensione Decentrata

Ophangklemmen

Een andere oplossing zijn ophangklemmen. Met deze klemmen wordt de pendel een tweede keer aan het plafond bevestigd, zodat de lamp op de juiste plaats hangt.  Een goed voorbeeld is hier de Flos Aim.

Flos Aim

Metalen kabels

Sommige hanglampen zijn uitgerust met dunne metalen kabels. Op deze manier kan de rozet decentraal opgehangen worden. De Absinthe Ledge maakt ook gebruik van deze methode. 

Deltalight Super-Oh

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden