807354389340702

Hoe en wanneer installeer ik de Modular Lighting Modupoint?

De Modular Lighting Modupoint is een multifunctioneel aansluitpunt dat in plafonds, wanden en vloeren kan worden ingebouwd. De Modupoint dient als ingebouwd aansluitpunt voor verschillende Modular Lighting armaturen.

Eens de Modupoint geïnstalleerd is, kan je er makkelijk en snel verschillende andere Modular Lighting armaturen inpluggen. Het systeem is vergelijkbaar met de manier waarop een jack- of klink-kabel van een hoofdtelefoon in een elektronisch apparaat wordt geplugd.

Lees meer...

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden