807354389340702

Kan ik best 8°, 24° of 45° AR111 lampen gebruiken?

Openingshoek

De keuze hangt vooral af voor welke toepassing u de lampen wenst te gebruiken. Het uitzicht van de lamp blijft voor de drie types hetzelfde. Het aantal graden van de lampen geeft de stralenbundel van het licht aan. Hoe groter het aantal graden hoe breder de bundel.

8° openingshoek:

Een lamp met een openingshoek van 8° heeft een zeer smalle lichtbundel. Het volle vermogen van de lamp wordt gebundeld in een zeer smalle lichtstraal van 8°. Er is weinig omgevingslicht of 'strooilicht'.

Deze toepassing wordt vooral voorzien om voorwerpen, planten, kunst, enz. uit te lichten. Indien u meerdere van dit soort lampen in een kamer plaatst, krijgt u smalle, afgescheiden lichtstralen i.p.v. een egale lichtverdeling.

Openingshoek 8 graden

24° openingshoek:

Een lamp met een openingshoek van 24° heeft een gemiddelde lichtbundel. Het volle vermogen van de lamp wordt gebundeld in een lichtstraal van 24°. Er is wel wat omgevingslicht. Deze toepassing wordt vooral voorzien om grotere voorwerpen, bepaalde delen van de woonkamer, enz. uit te lichten.

Openingshoek 24 graden

45° openingshoek:

Een lamp met een openingshoek van 45° heeft een brede lichtbundel. Het volle vermogen van de lamp wordt gebundeld in een lichtstraal van 45°. Er is wel omgevingslicht. Deze toepassing wordt vooral voorzien voor algemene verlichting in de kamer. Indien u meerdere lampen in een kamer plaatst krijgt u een egale lichtverdeling

Openingshoek 45 graden

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.