807354389340702

Kan ik LED-strips als hoofdverlichting gebruiken?

LED-strips worden voor esthetische redenen doorgaans niet als hoofdverlichting gebruikt. De LED-diodes blijven immers zichtbaar. Daarom worden LED-strips meestal weggewerkt achter een valse wand of meubilair om als indirecte verlichting te dienen.

Desalniettemin zijn er armaturen die LED-strips bevatten. In onze webshop zijn bijvoorbeeld langwerpige plafondlampen te vinden die gebruik maken van LEDs.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.