807354389340702

Waar plaats ik mijn voeding/transformator indien mijn (wand)lamp een externe nodig heeft?

Heb je een lamp met een externe voeding/transformator? Dan zijn er, afhankelijk van het model en de toepassing, drie verschillende plaatsingsmogelijkheden:

  • Eerst en vooral zijn er externe voedingen en transfo’s die geschikt zijn voor DIN-rail montage. Je kan ze dus gewoon in de zekeringskast hangen.
  • Is een DIN-rail montage niet mogelijk, dan kan je de voeding/transfo op een apart paneel naast de zekeringskast monteren.
  • Indien er bij de lamp extra ruimte is, bijvoorbeeld in een vals plafond of bovenop keukenkastjes, dan kan je de voeding/transfo hier verbergen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden