807354389340702

Bestaan er plafondlampen met een ingebouwde bewegingssensor of kan ik zelf één (discreet) toevoegen?

Ja, er bestaan plafondlampen met een ingebouwde bewegingssensor. Houd er wel rekening mee dat het aanbod beperkt is, en deze lampen esthetisch gezien minder slanke vormen hebben.

Uiteraard heb je steeds de mogelijkheid om een plafondlamp uit te rusten met een externe bewegingsmelder, mits de juiste bekabeling voorhanden is.

Nog enkele opmerkingen voor de keuze van een externe bewegingsmelder:

  • Er zijn bewegingsmelders voor binnen en buiten
  • Er zijn in- en opbouwbewegingsmelders
  • Er zijn sensoren die warmte detecteren, en sensoren die beweging detecteren
  • Houd rekening met de detectieradius van de sensor
  • Het detectiegebied kan (voor sommige modellen) afgeschermd worden voor meer nauwkeurigheid

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden