807354389340702

Wat is het verschil tussen S1 en S2 inbouwveren?

Het verschil tussen S1 en S2 inbouwveren is de toepassing. S1 veren worden gebruikt in een vals plafond (bv. gipsplaat of houten platen), terwijl S2 inbouwveren geschikt zijn voor een vol plafond (bv. welfsels of predallen).

Nog een verschil tussen S1 en S2 veren is de manier van plaatsing.

S1 veren worden in ‘open’ toestand – met de pootjes naar boven – in het plafond geplaatst. De poten drukken zich daarna naar beneden en trekken de spot vast.

S2 veren worden in ‘gesloten’ toestand – met de pootjes naar beneden – in het gat geplaatst. De poten drukken naar buiten en houden daarmee de spot op zijn plaats. Deze S2 inbouwveren kunnen dus ook in een vierkant gat gebruikt worden.

Verschil tussen S1 en S2 inbouwveren

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden