807354389340702

Onze 3D Homeplanner is verhuisd


Beste ontwerper,

Onze 3D Homeplanner heeft een nieuwe thuis gevonden. De Homeplanner is verhuisd naar onze collega’s van Abitaz. Deze is vanaf nu te vinden op: www.abitaz.com/nl/homeplanner/intro

NAAR DE HOMEPLANNER

Wees gerust, de applicatie zelf is ongewijzigd en nog steeds gratis te gebruiken. Enkel de locatie is gewijzigd. Je vraagt je misschien af waar je jouw eerder opgeslagen ontwerpen nu kan terugvinden. Op die vraag krijg je een antwoord in onze help.

Abitaz is overigens een erg leuke website voor het vinden van wooninspiratie. Blader zeker eens door de vele fraaie foto’s van keukens, woonkamers, badkamers, gevels en ga zo maar door. Als je er dan toch bent.

Veel ontwerpplezier!

dmlights

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.