807354389340702
Home > Kartell > Battery

Kartell Battery


Kartell Battery – een oplaadbare tafellamp

De Kartell Battery heeft een leuke troef in handen. Deze tafellamp heeft namelijk een ingebouwde batterij. Een stopcontact heb je dus helemaal niet nodig om van de Kartell Battery te genieten.

Makkelijk verplaatsbaar

Het grote voordeel van de Kartell Battery is dat ze makkelijk verplaatsbaar is. Het ene moment staat ze binnen naast de televisie, even later neem je ze mee naar de tuintafel. De ingebouwde batterij gaat tot 8 uur mee. Je hebt dus tijd genoeg om op het terras te genieten van een gezellige barbecue.

Kristalvormige kap

Praktisch is de Kartell Battery zeker en vast. Mooi ook. De lampenkap lijkt namelijk op een kristal. Het unieke design van de Kartell Battery tovert een prismatisch patroon van licht op de tafel. Qua afwerking kan je kiezen tussen een zestal kleuren, gaande van de originele transparante versie tot een opvallende tint, zoals blauw, groen of paars.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden