807354389340702
Home > Kartell > Light-Air

Kartell Light-Air


Kartell Light-Air verlichting

Kartell staat bekend voor haar speelse ontwerpen. De Light-Air collectie is geen uitzondering. De conische kap in een van de vele frisse kleuren geeft de Kartell Light-Air een vriendelijke uitstraling.

Light-Air: maak je keuze

In totaal bestaat het Kartell Light-Air gamma uit vier ontwerpen. Eerst en vooral is er de wandlamp. Deze heeft een L-vormige beugel waaraan de ronde kap werd bevestigd. Bij de hanglamp werd deze beugel in twee gesneden en blijft enkel het horizontale vlak over. Tenslotte zijn er nog twee Light-Air tafellampen: met een transparant of zwart rechthoekig frame. Met zoveel variatie is er een Light-Air armatuur voor elke kamer en elke toepassing.

Knappe kleuren

Alle Kartell Light-Air lampen worden gemaakt van kunststof. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het makkelijk kan worden gekleurd. Daarom zijn de Kartell Light-Air wand-, tafel- en plafondlampen te koop in een hele reeks kleuren. Beige, blauw, amber, kristal, … er is voor ieder wat wils.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden