807354389340702

Ontdek meer over Kundalini

Kundalini Lanna

Moderne verlichting van Kundalini

Kundalini is een Italiaans verlichtingsmerk dat bestaat sinds 1996. Het merk heeft in de loop der jaren een uitstekende naam en reputatie opgebouwd. Kundalini produceert originele, in het oog springende lampen die al verschillende keren beloond werden met een award.

De kwaliteit van de armaturen is uitzonderlijk hoog, dankzij het talent van de jonge begaafde designers en de gerenommeerde designexperts die meewerken aan de ontwerpen. De visie van Kundalini gaat als volgt: "Besides being designed, light in turn designs our perception of the world and of life itself."

Kundalini Hive

Pioniers in moderne verlichting

De designwereld is het erover eens: Kundalini kan gezien worden als een van de pioniers in hedendaagse verlichting. Niet alleen wat de vormen van de ontwerpen betreft, maar ook op op vlak van vernieuwing in productieprocessen. Kundalini heeft duidelijk een toekomstgerichte werkwijze.

De verlichting van Kundalini wordt gekenmerkt door sierlijke, niet-alledaagse vormen. De armaturen zijn bovendien ook zeer kleurrijk, ze doen een interieur helemaal opfleuren. Het zijn lampen voor durvers, zoveel is zeker.

The Venetian Casino

Kleurrijk en levendig

De Shakti is een uitstekend voorbeeld van Kundalini's vloeiende en kleurrijke ontwerpen. Het is een elegante staanlamp met een bijzondere vormgeving die verkrijgbaar is in verschillende felle kleuren. Ook de E.T.A. collectie wordt gekenmerkt door een gewaagd uiterlijk.

Behalve de sfeer die ze brengen door het licht dat ze uitstralen, hebben de armaturen van Kundalini ook gewoon hun waarde als decoratie. Wie een Kundalini in huis haalt, kiest voor een speelse blikvanger die niet snel verveelt.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden