807354389340702
Home > Led-verlichting

LED-verlichting en lampen online kopen

De superieure lichtbron

De tijd dat LED enkel in staat was ongezellig koel wit licht te vormen ligt ver achter ons. Zowel op het vlak van residentiële als commerciële verlichting is LED ondertussen de onbetwiste leider. De energiezuinigheid, de lange levensduur en de compactheid zijn enkele factoren die bijdroegen tot de doorbraak van LED-verlichting. Het merendeel van ons gamma is bovendien verlichting met LED of is LED-compatibel.

Schakel nu over op LED

Ook proeven van de energie-efficiëntie van LED? Kijk dan snel rond op onze webshop. Het gamma is onderverdeeld in LED-binnenverlichting en LED-buitenverlichting. Daarnaast telt onze webwinkel tal van LED-lampen, van ballonnetje tot spotvorm. Vaak kan je de energieverkwistende gloei- of halogeenlampen in je bestaande verlichtingsarmaturen één op één vervangen door spaarzame LED-lampjes.

Kleurrijke accenten met LED-strips

Om je woonkamer, badkamer of keuken een extra sfeerdimensie te geven kan je bij ons terecht voor kwalitatieve LED-strips: slangvormige LED-lichtbronnen die je makkelijk vastkleeft achter een valse wand of plafond. Op die manier sijpelt het licht indirect de ruimte in.

De voordelen van LED op een rijtje

LED-verlichting kopen is beslist de juiste keuze. Waarom? Dat maakt volgend lijstje troeven duidelijk:

  • LED is uiterst energiezuinig. Ze zetten elektriciteit op een efficiënte wijze om in licht, met beperkte warmteafgifte. Het komt erop neer dat je bij LED veel licht (Lumen) krijgt voor weinig Watt.
  • Het is bijzonder duurzaam. De gemiddelde levensduur van LED-verlichting ligt stukken keer hoger dan die van een klassieke gloeilamp (1.000 branduren), een spaarlamp (tot 15.000 branduren), en een TL-lamp (tot 17.000 branduren). Een LED-lamp kan in theorie tot ongeveer 50.000 branduren meegaan. Bijgevolg is het interessant om LED te plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen.
  • LED is onmiddellijk na aanschakelen op volle lichtsterkte, het heeft geen opwarmtijd nodig zoals je die bijvoorbeeld gewend bent bij spaarlampen. Bovendien heeft de het aantal keer aan- en uitschakelen beperkte invloed op de levensduur van een LED-lamp.
  • Het compacte formaat van LED-chips opent nieuwe designperspectieven. Zulke kleine lichtbronnen maken verbluffende nieuwe designs mogelijk.
  • LED kan alle lichtkleuren vormen. Of je nu warm huiselijk licht wenst of eerder prikkelend, koel wit licht… Met RGB LED-verlichting is zelfs elke kleur van de regenboog een koud kunstje.
  • Het is goed bestand tegen koude en trillingen. Het leent zich dan ook perfect voor buitenverlichting.
  • Doordat LED veel minder warm wordt dan klassieke gloei- en halogeenlampen zijn ze interessant voor lampen waarbij de kans op aanraking groot is. Hierbij denken we dan vooral aan grondspots, kinderkamerverlichting,…

Wandverlichting met LED, LED-lampjes of LED-spots kopen? Dat kan makkelijk en snel bij dmlights. De grote voorraad verzekert een snelle verzending.

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.