807354389340702
Home > Led-verlichting > Led-binnenverlichting

Led-binnenverlichting

Kiezen voor ledverlichting, dat is kiezen voor duurzaamheid. Ledlampen hebben een langere levensduur, zijn milieuvriendelijker dan halogeenlampen en verbruiken een stuk minder energie. Goed voor de planeet én je portefeuille, dus.


FAQ

 

  • In de meeste gevallen is led verlichting dimbaar.
  • Of je led verlichting dimbaar is, is echter afhankelijk van welke led voeding er voorzien is.

 

  • Spanninggestuurde led verlichting (230V, 12V, 2V,...) sluit je parallel aan.
  • Stroomgestuurde led verlichting (350mA, 500mA, 700mA,...) sluit je aan in serie.

 

  • Led verlichting is zeer energiezuinig.
  • Ook hebben led lampen een lange levensduur.
  • Je mag kwalitatief licht verwachten.
  • Bovendien hebben led lampen een hoge lichtopbrengst bij een laag verbruik.
  • Er zijn verschillende lichtkleuren mogelijk.
  • Ook verschillende dim-systemen zijn mogelijk in led verlichting.

Led-binnenverlichting online kopen

Op zoek naar binnenverlichting die energiezuinig en duurzaam is? Neem eens een kijkje in het enorme assortimenten led-binnenverlichting van dmlights. Je vindt er vast de ideale oplossing!

Wat?

Led-verlichting is de laatste jaren enorm geëvolueerd. Waar het enkele jaren geleden nog synoniem stond voor ongezellig en kil licht, is het nu het perfecte alternatief voor halogeen.

Led is tegenwoordig immers verkrijgbaar in alle mogelijke lichtkleuren en steeds meer worden bestaande modellen opnieuw uitgebracht met een led-lichtbron. Voor elke bestaand armatuur heb je wel een degelijk alternatief in led-uitvoering. Of je nu grondspots, plafondlampen, staanlampen, tafellampen of wandlampen nodig hebt, met led ben je gerust voor jaren!

Je keuze maken

Door deze evolutie is er op korte tijd een pak led-verlichting bijgekomen. Waar je vroeger haast moest kiezen tussen mooie of zuinige verlichting, kan je nu volop voor beide gaan.

Het enige aspect waar je rekening moet mee houden, is dat led-verlichting vaak iets minder krachtig is dan halogeen. Zo kan een 1W led-lampje een perfect sfeerlampje zijn, maar is het minder geschikt als algemene verlichting.

Gemiddeld genomen mag je rekenen dat 1W led overeenkomt met 7W halogeen, hoewel het rendement van led steeds verbeterd wordt.

Led-binnenverlichting bij dmlights: veilig, snel en makkelijk

Bij dmlights kies je makkelijk je led-binnenverlichting. Niet helemaal zeker van een armatuur? Probeer het in onze 3D Homeplanner voor een realistische weergave van de lamp in jouw interieur. Eens je je keuze gemaakt hebt, kan je eenvoudig bestellen. Wij zorgen dat je bestelling vlot en veilig geleverd wordt.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Categorieën
Bekijk meer
Bekijk meer