807354389340702

Led-staanlampen

Led-staanlampen

Vloerlampen, staanlampen of staande lampen, meerdere woorden voor dezelfde betekenis. Maar dat betekent niet dat vloerlampen allemaal dezelfde functie hebben. Nee, een staande lamp kan op meerdere manieren ingezet worden. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken van led-staanlampen.

Mogelijkheden van led-vloerlampen

Led-vloerlampen zijn er in allerlei vormen en toepassingen. Eerst en vooral is een staande lamp de perfecte manier om je interieur van meer sfeer te voorzien. Een prachtige led-staanlamp geeft de ruimte meteen een meerwaarde door het design en het gezellige licht. Om het helemaal gezellig te maken raden we een led-vloerlamp met dimmer aan. Zo bepaal jij dankzij de dimfunctie de juiste sfeer voor elk moment. Een led-vloerlamp kan ook dienen als handige leeslamp. Zo wordt de staande lamp jouw leespartner bij elk boek of magazine. Deze verlichting zal meestal gericht licht verspreiden die je ook nog kan verstellen van hoogte en richting.

Led in je staande lamp

De keuze van led-verlichting in je staande lamp is een topidee. Led-verlichting is iets duurder in aankoop, maar dit zal je al snel terugverdienen. Door het lagere energieverbruik betaal je immers minder op je energiefactuur. Daarbovenop gaat led-verlichting veel langer mee dan bijvoorbeeld halogeen- of spaarlampen. Zo is het niet enkel leuk om te besparen, het milieu zal je ook dankbaar zijn voor je keuze voor een led-staanlamp.

Tegenwoordig zijn de meeste staanlampen in een led-versie verkrijgbaar. Op die manier geniet je van een ruim assortiment aan led-vloerlampen in alle mogelijke kleuren en vormen. Ga je voor een Scandinavische tripod, of zie je liever een moderne vloerlamp? In onze webshop vind je alle mogelijke stijlen.

Jouw ideale led-staanlamp

Overtuigd van de vele voordelen van een led-vloerlamp? Je bent niet alleen. Dagelijks kopen klanten in onze webshop de mooiste led-staanlampen, die we met de grootste zorg inpakken en versturen naar je thuis. Duik snel in ons ruime aanbod en kies je favoriete led-vloerlamp. Wij zorgen dat je bestelling snel en veilig bij jou geleverd wordt. Zo geniet je binnenkort van een prachtige led-staanlamp bij jou thuis.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Categorieën
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.