807354389340702
Home > Led-verlichting > Led-strips

Led-strips

FAQ

 

  • De meeste ledstrips kan je doorknippen om de 5 of 10 cm.
  • De te knippen plaatsen zijn steeds aangegeven op de ledstrip zelf.

 

  • Ledstrips kunnen parallel worden gekoppeld, maar let er op dat je niet meer dan 5 meter aan elkaar koppelt.
  • Wil je toch graag een langere lengte? Zorg er dan voor dat je per 5 meter telkens opnieuw de voeding aansluit.
  • Sommige merken hebben reeds koppelstukken voorzien, maar andere merken moet je aan elkaar solderen.

 

  • Om ledstrips te kunnen dimmen, moet je ze voorzien van een dimbare led voeding. Deze voeding is afhankelijk van welk dim-systeem er wordt gebruikt.
  • Ook kan je kiezen voor ledstrips met een dim-module. Deze kan je bedienen met behulp van een afstandsbediening of via een app op je smartphone.

 

  • Een ledstrip is meestal voorzien van een dubbelzijdige kleefstrip, waardoor ze makkelijk zijn te bevestigen.
  • Ledstrips kleef je best op een metalen oppervlak. Hiervoor bestaan metalen U-profielen met een cover uit plexiglas, voor een perfecte plaatsing en afwerking van je ledstrips.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Categorieën
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.