807354389340702
Home > Led-verlichting

SLV Led-verlichting

Ontdek de ledverlichting van SLV

Energiezuinig en duurzaam

De ledverlichting van SLV heeft een laag verbruik en is enorm duurzaam vanwege de lange levensduur. Zo verklein je niet alleen de afvalberg, maar bespaar je ook op je energiefactuur. Bij SLV ontdek je prachtige hanglampen, inbouwspots, railspots, wandlampen, buitenverlichting en veel meer met ledtechnologie.

Sfeervolle ledstrips

Dankzij de komst van ledtechnologie kunnen we ook genieten van sfeervolle ledstrips. Ledstrips van SLV geven een luxueuze toets aan je interieur. De subtiele gloed oogt chique en erg sfeervol. Je kan de strips makkelijk wegwerken achter een meubelstuk, een vals plafond of keukenkastjes.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. Alle producten hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van SLV.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.