807354389340702

Maak samen met onze specialist een

Lichtplan op maat


Een goede voorbereiding is essentieel bij elke nieuwbouw of verbouwing.
Maak daarom samen met onze verlichtingsspecialist een lichtplan dat perfect aansluit bij jouw woning.
Zo geniet je dagelijks van de mooiste verlichting.

Start meteen met een lichtstudie

We zien het heel vaak gebeuren: er wordt gestart met een bouw of renovatie, en aan de verlichting wordt niet of nauwelijks gedacht. Zonde. Goede verlichting is essentieel om er een gezellige inrichting van te maken. Bovendien zal het vele problemen voorkomen als je snel denkt aan een lichtplan.

Een goed lichtplan houdt rekening met verschillende factoren, zoals lichtinval, functie en de aanwezige meubels. Op die manier wordt de ruimte al snel een mooi, harmonisch geheel. Zo haal je gegarandeerd het beste uit je woning.

Onze verlichtingsspecialisten staan jou graag met raad en daad bij. Ze zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met je wensen, binnen het beschikbare budget. Zo geniet jij nog lang van gezellige verlichting bij jou thuis.

Maak een afspraak

Om tot een goed verlichtingsplan te komen, is het handig om een afspraak te maken in ons kantoor te Heist-op-den-Berg. Op die manier kan de hele inrichting duidelijk besproken worden. Zo heeft onze verlichtingsspecialist alle nodige informatie om het lichtplan tot in de puntjes uit te tekenen.

Breng zeker een kopie van je bouw- of verbouwplannen mee. Op basis hiervan wordt het lichtadvies verder uitgewerkt. Na deze afspraak heb je een duidelijk lichtplan in bezit waar je verder mee aan de slag kan. Zonder aankoopverplichting.

Een afspraak is mogelijk iedere werkdag tussen 9u en 17u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om tot een volledig uitgewerkte lichtstudie op maat te komen, voorzien wij 2 afspraken.

  1. We bekijken de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk het budget.
  2. We overlopen het afgewerkte lichtplan met de bijhorende offerte. Uiteraard is het mogelijk om eventuele wijzigingen en/of alternatieven te bespreken.

De prijs voor een volledig verlichtingsplan op maat bedraagt € 450 incl. btw.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.