807354389340702

  Ontdek meer over Lirio

  Lirio La Lente

  Decoratieve hedendaagse verlichting

  Lirio biedt verlichting voor iedereen die op zoek is naar functionele verlichting met een luxueuze uitstaling. De originele, esthetische verlichting van Lirio integreert perfect in elke kamer. De ontwerpen zijn tevens eenvoudig en multi-inzetbaar.

  Persoonlijke inbreng staat bij dit merk centraal. De verlichting geeft de gebruiker zelf de keuze hoe en waar de verlichting toe te passen. Onder het motto 'create light, control shadow', geeft Lirio u de creativiteit in eigen handen. Lirio is dus de perfecte keuze voor iedereen die van verlichting iets meer verwacht.

  Lirio Cielo

  Een evenwicht tussen design en techniek

  Lirio vertrekt vanuit het belang van verlichting in ons dagelijks leven. Het resultaat is een evenwicht tussen design en techniek. Naast de vormgeving zijn ook de hoge afwerkingsgraad en de onberispelijke kwaliteit typerend voor deze designverlichting.

  Lirio streeft naar ontwerpen die tevens gebruiksvriendelijk en energie-efficiënt zijn. Hierbij omarmt het designlabel de vooruitgang in LED-technologie. Recente collecties, zoals de Ponato en de Trelome collectie, zijn hier een mooi resultaat van.

  Lirio Balanza

  Internationaal erkende prijzen

  De ontwerpen van Lirio werden de afgelopen jaar enthousiast ontvangen. We konden het designlabel feliciteren met verschillende awards, waaronder meermaals de "iF Gold Award" en de "Red Dot Award".

  Zo viel het mooie ontwerp van de Cielo in de prijzen met haar uniek en innovatief ontwerp. Verder genoot ook de Balanza van een overvloed aan aandacht.

  Volg ons op Instagram
  Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
  © 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

  De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

  Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden