807354389340702
Home > Louis Poulsen > Collage

Louis Poulsen Collage


Louis Poulsen Collage – Als licht dat door de bladeren priemt

De Louis Poulsen Collage is een collectie pendellampen die 2 modellen bevat: de 450 en de 600. Het zijn moderne pendellampen in een retro jasje. Dit maakt dat ze in verschillende soorten interieurs passen. Maar overal brengen ze dezelfde aangename sfeer.

Louise Campbell

Ontwerper van deze Louis Poulsen Collage is de Deense designer Louise Campbell. Campbell experimenteert graag en ze haalt haar inspiratie vaak uit de natuur. Naast de Collage heeft ze ook de Louis Poulsen Campbell op haar palmares staan.

Wisselende lichtpatronen

Deze Louis Poulsen Collage bestaat uit drie lampenkappen uit lasergesneden acrylaat. Het armatuur is geïnspireerd op het principe van zonnestralen die hun weg zoeken door de bladeren van een boom. Vandaar dat de lichtpatronen wisselen naargelang de plaats waar je je bevindt. Dit is exact hetzelfde principe als in de natuur! Daarnaast zorgen wisselende patronen ervoor dat er geen ongewenste verblinding is door de lichtbron.

Diffuus licht

Louis Poulsen Campbell heeft de Collage 450 uitgerust met een E27 fitting voor lampen van maximum 75W, terwijl de Collage 600 uitgerust is met een E27 fitting voor lampen van maximum 100W. Dankzij deze lampen zorgt de Collage voor een diffuus licht, dat enerzijds naar boven schijnt, terwijl het grootste deel naar onder schijnt.

Zowel privé als op het werk

Deze Louis Poulsen Collage is veelzijdig en kan zowel privé als op commerciële plaatsen gebruikt worden. Hij past namelijk perfect in eet- of woonkamer, in vergaderruimte, restaurant, verkoopomgeving of ontspanningsruimte.

Ben je op zoek naar een zachte en aangename verlichting. Dan is de Louis Poulsen Collage de oplossing. Koop hem en geniet van onze uitstekende service!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden