807354389340702
Home > Luceplan > Blow

Luceplan Blow


Luceplan Blow


Luceplan Blow ‘fan with the light above its blades’


Luceplan Blow, een ontwerp van Ferdi Gardini is de perfecte moderne invulling van de vertrouwde ventilator. Het licht bevindt zich bij Luceplan Blow boven de ventilator. Deze originele visie is beschermd door Luceplan, en is bijgevolg een unieke constructie. De eenvoudige, kleurige bladeren van Blow steken de ventilator in een hedendaags jasje. De lichtbron erboven verspreidt zacht en sfeervol licht. Door de hoogstaande techniek van Luceplan Blow is de motor geruisloos. De snelheid van de roterende vleugels stel je zelf in. De kleurige vleugels geven een extra cachet aan het licht. Luceplan Blow is een uniek geruisloos spel van schaduw, licht en lucht.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.