807354389340702
Home > Luceplan > Costanzina

Luceplan Costanzina


Luceplan Costanzina

Klein maar fijn. De Luceplan Costanzina is zowat het kleine broertje van de bekende Costanza. De afmetingen van de lampenkap werden een beetje verkleind, zodat deze armaturen er iets discreter uitzien. Gelukkig bleef de eigentijdse charme wel behouden.

Costanzina tafellampen

Lezen, werken, schrijven, ontspannen, … de Luceplan Costanzina kan doorheen de hele dag gebruikt worden. Plaats deze tafellamp op jouw bureau of gebruik de Costanzina als sfeerverlichting op een dressoir in de eetkamer. Alles kan!

De Luceplan Costanzina tafellamp biedt enorm veel flexibiliteit. Zet de lamp op volle kracht voor taken die veel concentratie vereisen, en raak daarna de dimmer aan om het licht een gezellige oranje gloed te geven – ideaal om te ontspannen.

Plafond- en wandlampen

De tafellampen staan centraal in het Luceplan Costanzina gamma. We zouden bijna vergeten dat er nog andere modellen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Costanzina Parete; een trendy wandlamp met dezelfde conische kap. Tenslotte is er nog een reeks trendy hanglampen. Vooral in groep ziet de Luceplan Costanzina Sospensione er prachtig uit.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.