807354389340702
Home > Luceplan > Queen Titania

Luceplan Queen Titania


Luceplan Queen Titania

 
Het was te verwachten dat het extravagant, gegolfd Titania pendelarmatuur snel zou uitgroeien tot een echte klassieker. Luceplan kwam echter op het idee om nóg verder te gaan, en zo werd de Luceplan Queen Titania geboren, de majestueuze grote broer van Titania.

De gekleurde policarbonaat filters in geel, groen, violet, rood en blauw kunnen besteld worden als accessoire bij dit buitengewoon pendelarmatuur. Verstelbare hanger set met contragewicht voor de Luceplan Queen Titania is eveneens apart te verkrijgen.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.