807354389340702
Home > Alle resultaten > Luceplan Costanzina D13pi/1/2 Oranje
Luceplan Costanzina D13pi/1/2 Oranje

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.

 
Dit product is nog niet volledig. Neem een kijkje bij de accessoires en maak je bestelling compleet.

Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning
Grote keuze aan betaalmogelijkheden

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Beknopte specificaties
Productafmetingen
260 mm ( ∅ )
Technische fiche
Over product

Kleine zusje van Costanza

Misschien komt deze Luceplan Costanzina je wel bekend voor. Het is namelijk het kleine zusje van Costanza, de populaire lampencollectie waarmee het allemaal begon voor Luceplan. Ook deze kleinere variant is een echt succesnummer, met haar tijdloze uitstraling en opvallend gekleurde lampenkappen. Een mooie toevoeging aan elke woning.

Stijlvol en bescheiden

Het compacte formaat van de Costanzina heeft als voordeel dat ze probleemloos in elke ruimte kan worden geplaatst. Haar stijlvolle karakter zal niet snel botsen met de rest van je interieur. Je kan kiezen uit verschillende prachtig gekleurde lampenkappen, gaande van sober wit of zacht groen tot diepzwart of bessenrood.

Handig hendeltje

De knappe Costanzina tafel- of hanglamp is voorzien van een handig hendeltje dat onder of boven de kap vandaan komt. Hiermee kan je de lamp in- en uitschakelen. Opgelet: dit product omvat alleen de lampenkap. De rest van de lamp kan je ook bestellen bij dmlights. Kijk hiervoor zeker eens bij de accessoires onderaan deze pagina. Ben je op zoek naar een Costanzina lampenkap in een andere kleur? Ook daarvoor kan je bij dmlights terecht.

Reviews
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Technische fiche
Installatie en afmetingen
Productafmetingen
260 mm ( ∅ )
Design
Collectie
Kleur
Oranje
dmlights artikelnummer
LP D13pi./1-O
Leveringsvoorwaarden
Garantie
2 jaar
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden