807354389340702

Ontdek meer over Niko

Niko - Belgische kwaliteit

Belgische kwaliteit, puur design

Niko staat bekend als een innovator pur sang, een trendsetter op het vlak van design, functionaliteit en installatiegemak. Het bedrijf werd opgericht in 1919 door twee broers, Werner en Alfons De Backer. Wat startte als een atelier voor schakelaars en stopcontacten, groeide al snel uit tot een pionier in huisautomatisering op de Europese markt.

Met de wereld en alles wat zich erin afspeelt als inspiratiebron, houdt Niko de vinger aan de pols wat lifestyle, architectuur en design betreft. Het merk evolueert mee met de tijd en dat uit zich in een doordacht productgamma dat zich uitstrekt van stopcontacten en afdekplaatjes tot videofoons en dimmers.

Niko Home Control

Niko Home Control

Een van de paradepaardjes van deze Belgische producent is Niko Home Control. Met dit future-proof platform bedien je centraal alle elektrische toestellen en systemen in huis, van verlichting tot zonwering en verwarming. Hoe je dat doet, dat kies je zelf: met schakelaars, een touchscreen of met je smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met Niko Home Control verhoog je je wooncomfort en leef je veiliger. Daarnaast bespaar je ook een pak energie. Dankzij het tijdloze design past het systeem bovendien naadloos in ieder interieur. Alleen maar voordelen dus.

Bespaar energie met Niko

Bespaar energie met Niko

Benieuwd hoe Niko Home Control je kan helpen energie te besparen? Om te beginnen krijg je een gedetailleerd beeld van je volledige elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Het systeem gaat vervolgens nog een stapje verder, door een diepgaand inzicht te bieden in de hoeveelheid elektriciteit die geproduceerd wordt via je zonnepanelen.

Met de nieuwe digitale energiemeter is het meer dan ooit interessant om je verbruik af te stemmen op de productie van je zonnepanelen. Niko Home Control is daarvoor de ideale partner.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.