807354389340702

Handige links

Philips heeft heel wat te bieden. Ontdek het allemaal!

Philips Hue slimme verlichting

Philips Hue

Slimme draadloze verlichting

Het ingenieuze Hue verlichtingssysteem laat je toe je verlichting altijd en overal te schakelen en dimmen. Verbazingwekkend simpel, maar enorm verslavend!

Ontdek Hue

Philips led-lampen

Led-lampen

Energiezuinige en duurzame lichtbronnen

Schakel over naar led en bespaar. Led-lampen van Philips komen in alle vormen en lampvoeten. Bovendien is led in staat elke lichtkleur te vormen.

Bekijk producten

Philips buitenverlichting

Philips buitenverlichting

Ruim assortiment tuinverlichting

Waarom het enkel binnen gezellig maken? Het assortiment Philips buitenverlichting heeft alles wat je tuin nodig heeft voor sfeervolle zomeravonden.

Naar buitenverlichting

Ontdek meer over Philips

Philips myKidsRoom Disney

Een ruime waaier aan mogelijkheden

Het assortiment van myLiving biedt je prijsbewuste, modernewand- en plafondspots die bovendien makkelijk dimbaar zijn. Populaire collecties zijn de Philips Clockwork en de Philips Star. Met de strakke armaturen uit de myBathroom serie kiest u voor kwalitatieve badkamerverlichting. Zo voelen de Seru- en Cool collectie zich volledig thuis in een stijlvolle badkamer.

Het ruime assortiment Philips myGarden biedt je een ruim assortiment aan verlichting voor uw tuin of terras. Dit gamma omvat onder andere grondspots, wandlampen en buitenlampen voorzien van een bewegingssensor of een zonnecel.

Philips Hue

De touwtjes in jouw handen

Philips streeft naar verlichting afgestemd op de gebruiker. Men tracht het welzijn te verhogen door een visuele-, biologische- of emotionele impact. De verlichting van Philips laat je toe om verlichting af te stemmen op jouw noden.

Zo haal je met de verlichting uit het Philips Hue gamma gezelligheid in huis. Je kan kiezen uit 16 miljoen lichtkleuren om zo eenvoudig je interieur telkens opnieuw in de juiste sfeer te brengen.

Philips LED

Duurzaamheid bij Philips Lighting

Philips heeft de doelstelling om zich in 2020 een CO2-neutraal bedrijf te mogen noemen. Hiertoe spelen energie-efficiëntie en hernieuwbare bronnen een grote rol. Men streeft naar een reductie in afvalproductie en tracht optimaal te recycleren.

Philips Lighting legt zich toe op het reduceren van de globale energievraag door te investeren in het ontwikkelen van LED-technologie. Hierbij speelt ook de introductie van “connected lighting” een belangrijke rol, een netwerk van verlichting dat beter inzicht geeft in energiegebruik.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.