807354389340702

Wissel van stimulerend wit naar gezellig warm licht

Philips Hue bureauwerk

Bij helder wit licht

Het is wetenschappelijk bewezen dat helder, wit licht onze concentratie bevordert. Dit soort licht is bijgevolg ideaal om bureauwerk of andere karweien bij af te werken.

'Concentreren' is een van de verscheidene lichtscènes die voorgeprogrammeerd zijn in de Hue app. Eén simpele druk in de app is voldoende en de focus staat aan!

Philips Hue lezen

Bij gemoedelijk warm licht

Warm wit licht, zachtjes gedimd maar toch voldoende om de lettertjes op je blad van elkaar te onderscheiden. Da's het soort licht waarbij jij leest als een trein.

Een leeshoek uitgerust met Hue is een goede leeshoek. Nu alleen nog een beklijvend boek vinden!

Philips Hue relaxen

Bij gedimd warm wit licht

Het werk zit erop? Je boek is uitgelezen? Duik dan gezellig de zithoek in en chill. Dat doe je niet zonder het relaxerende, warm witte licht van Hue.

Het juiste licht instellen is kinderspel dankzij Hue. Psst, het is absoluut geen schande om in te dommelen bij deze overdosis knusheid.

Philips Hue White Ambiance starterset

Hue White Ambiance starterset

Alles wat je nodig hebt om te starten met Hue zit in dit pakje. Opgelet: drang naar meer Hue lichtjes kan optreden!

Bekijk product

Philips Hue Runner White Ambiance

Hue Runner White Ambiance

Een hippe railverlichting-achtige look in zwarte of witte afwerking. Wordt geleverd met Dimmer Switch maar zonder Bridge.

Bekijk product

Philips Hue Phoenix tafellamp

Hue Phoenix tafellamp

De Hue beleving in een futuristisch jasje. De Phoenix collectie heeft overigens ook een plafond-, wand- en pendelversie. Bridge is wederom apart bij te bestellen.

Bekijk product


Beleef alles nog intenser met Hue

Philips Hue TV kijken

Ga helemaal op in tv

Er zijn tal van apps beschikbaar waardoor tv kijken nooit meer hetzelfde zal zijn. De app Huey bijvoorbeeld doet de lampen in de ruimte de kleuren van het scherm reflecteren.

Richt de lampen naar de wand voor een optimaal effect. Raak helemeel opgezogen door de film!

Philips Hue gamen

Met Hue naar 't volgende level

Maak je woonkamer deel van de game die je speelt. De lichtkleuren van Hue passen zich aan naargelang de setting of level waarin je je bevindt.

Waan je echt in de jungle met hevig groen licht of duik in de oceaan bij hel blauwe tinten.

Philips Hue muziek luisteren

Tover muziek om in licht

Geniet met volle teugen van muziek dankzij de apps Hue Disco en Ambify. Ze brengen een ware lichtshow bij jouw thuis.

Of je nu een dansfeestje geeft of gewoon rustig muziek wil luisteren met vrienden, de Hue lampen geven de sfeer dat oh zo nodige duwtje!

Philips Hue White and Color Ambiance starterset

Hue Color Ambiance E27 set

All set met deze E27 starterset, althans voor even. De set bevat 3 lampjes en een Bridge. Op zo één Bridge kan je tot 50 lampjes aansluiten.

Bekijk product

Philips Hue White and Color Ambiance GU10 starterset

Hue Color Ambiance GU10 set

Identiek aan zijn E27 variant afgezien van het type lampjes. Alle lichtkleuren van de regenboog zijn mogelijk. Hopelijk is dat voldoende voor jou.

Bekijk product

Philips Hue TV pakket

Hue TV pakket

Dit voordeelpakket dompelt jou direct op de juiste manier onder in de Hue beleving. De Lightstrip kan je subtiel verwerken achter een kastje of wand.

Bekijk product


Geen nood aan al die fancy snufjes?

Ben jij van mening dat verlichting simpel is en mag blijven? Vind jij gekleurd licht iets voor in discotheken? Dan zijn er binnen het Philips gamma een aantal opties die voor jou net voldoende functionaliteit bieden.

De Philips Hue White lampen zijn eveneens vanop afstand met smartphone te bedienen. Echter zijn deze beperkt tot eenzelfde lichtkleur. De lichtintensiteit dimmen kan wel.

Wie toch enige flexibiliteit wil zonder extra dimmers of wifi-accessoires te moeten aankopen, raden we graag de Philips SceneSwitch LED-lampen aan. Deze lampjes draai je in een bestaande fitting en bij het schakelen ervan wisselen ze tussen 3 lichtinstellingen: helder, natuurlijk en zacht, warm licht.

Philips Hue White starterset

Philips Hue White

De essentie van Hue: Licht dimmen en schakelen via je smartdevice. Soms mag het gewoon simpel zijn.

Bekijk producten

Philips SceneSwitch

Philips SceneSwitch

Verkozen tot product van het jaar 2017. Verkrijgbaar met GU10, E14 en E27 fitting.

Bekijk producten

Meer interessante Hue pagina's

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.