807354389340702

Royal Botania Beamy


Royal Botania Beamy wandlampen en tuinpalen

Iedere tuindesigner zal je vertellen dat de tuinverlichting bij de stijl van de woning moet passen. De Botania Beamy is er voor liefhebbers van de landelijke stijl. Deze wandlampen en tuinpalen zien er met hun antieke messing behuizing erg rustiek uit.

De Beamy wandlamp

Waar ga jij de Royal Botania Beamy wandlamp gebruiken? Tegen de gevel van je woning om een tuinpad te verlichten? Als terrasverlichting? Of misschien wel aan het tuinhuis?

Je merkt het meteen: de Beamy wandlamp van Royal Botania voelt zich overal thuis. Het landelijke karakter van dit armatuur wordt extra in de verf gezet door de robuuste behuizing. Deze is verkrijgbaar in zink of messing.

De Beamy tuinpaal

Royal Botania heeft hun Beamy assortiment verder uitgebreid met een tuinpaal. Deze ziet er ronduit prachtig uit. Dat komt door de warme toetsen van het teakhout, welke mooi contrasteren met de messing lampenkop. Deze verlichtingspaal is ook decoratief een meerwaarde voor jouw tuin.

Ook met LED mogelijk

Alle Royal Botania Beamy lampen hebben een GU10 lampvoet. Hier kan je een LED-spot in installeren. LED-verlichting is heel energiezuinig en gaat vele jaren mee. Dankzij het lage energieverbruik kan je de Beamy wandlampen en tuinpalen de hele nacht laten branden, zonder je blauw te betalen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden