807354389340702

Tal verlichting


TAL Verlichting – Begrijpt de nieuwe moderniteit

TAL Verlichting legt moderniteit en stijl vast in de meest verbazingwekkende designs. Ze geloven in het creëren van unieke eigentijdse verlichting voor moderne tijden. TAL spendeert aandacht aan het kleinste detail. Dit uiterst fijne oog voor detail zorgt voor schitterend afgewerkte verlichtingsarmaturen. Van de kleinste schroef tot de algemene uitstraling van de designs, het merk TAL roept moderniteit op. De TAL verlichting moet in de eerste plaats sfeer brengen, de vorm van het verlichtingsarmatuur is hierbij van secundair belang.

Hoogwaardig materiaal

De door TAL gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en geven een ultramoderne en industriële uitstraling. De materialen wijzen op de grote technische expertise van TAL verlichting. De resultaten zijn ongelofelijk uniek: diverse verlichtingsarmaturen in eerste plaats gericht op sublieme verlichtingseffecten. Het gebruik van kwaliteitsmateriaal is essentieel aangezien deze een cruciaal aspect zijn van het uiterlijk van de TAL verlichting. Het ontwerpen gebruikt met grote zorg in eigen huis door een gespecialiseerd team. De verlichting van TAL is gemakkelijk herkenbaar dankzij de uitstekende afwerkingen met geborsteld aluminium en roestvrij staal.

Intuïtief ontwerp

De TAL designs zijn uitermate geschikt voor commerciële plaatsen. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden voor residentiële doeleinden. De identiteit van de TAL lampen is zeer sterk. Onfeilbare designs die een nieuwe soort stedelijke verlichting inluiden. Bij het ontwerpen en vervaardigen van de TAL lampen wordt vooraf enorm veel tijd besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Verlichting van hoge kwaliteit wordt daardoor gegarandeerd.

Hoogtechnologische TAL verlichting

Dankzij de vormen, technologie en materialen zijn de TAL lampen ware meesterwerken in termen van verlichting. De verlichting van TAL is simpel maar extreem populair. De TAL armaturen zijn gemaakt “to design light because light matters”.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden