807354389340702

Ontdek meer over Tekna

Tekna productieproces

Stijlvolle, sobere creaties

Tekna streeft naar eenvoud. Het merk zelf omschrijft haar creaties als "weinig en tegelijk veel". Het is verlichting die aanwezig is in de ruimte, maar niet te hard opvalt. Stijlvolle lampen zonder overbodige decoratie, dat is waar Tekna voor staat.

De hoogwaardige materialen die worden gebruikt zorgen ervoor dat de armaturen jarenlang mooi blijven. Ook de achterliggende technologie voldoet aan de actuele normen en is bijzonder duurzaam.

Tekna verlichting

Herkenbaar licht

De mix van inspiratiebronnen uit het verleden en moderne technologieën zorgt ervoor dat de verlichting van Tekna een zekere herkenbaarheid heeft. Dat is dan ook exact waar ze naar streven: de creatie van 'herkenbaar licht'.

Bij sommige armaturen is de inspiratie vanuit het verleden erg duidelijk. De Nautic collectie heeft bijvoorbeeld ontwerpen die als twee druppels water op een scheepslamp lijken. En met Arton neemt Tekna je mee op een elegante reis naar de vorige eeuw. Toch zijn de lampen nooit ouderwets en hebben ze eerder een tijdloos karakter.

Tekna x GioBagnara

Tekna x GioBagnara

Luxueus leder gecombineerd met een verfijnde vormgeving. De exclusieve samenwerking tussen Tekna en het Italiaanse GioBagnara levert elegante en spannende designs op. Kwalitatieve verlichting waar de details het verschil maken.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.