807354389340702
Home > Tom Dixon > Felt

Tom Dixon Felt


Tom Dixon Felt – Uniek door zijn materiaalkeuze

De Tom Dixon Felt reeks valt in eerste instantie op door het gebruikte materiaal namelijk vilt. Het vilt wordt gemaakt door twee lagen materiaal onder hitte op mekaar te persen en dan in vorm te vouwen. De kleurcombinatie is eerder sober, met grijs aan de buitenkant en wit aan de binnenzijde. 

Zowel de Felt vloerlamp, als de pendel, bestaande uit drie afzonderlijke lampjes zijn ook qua verdere afwerking eerder neutraal te noemen. Deze lampen draaien immers allemaal om het gevoel. Als je gasten deze Feltlampen zien staan of hangen, gaan ze ze willen aanraken en net dát wil Tom Dixon met deze collectie bereiken.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden