807354389340702

UPS My Choice™

Flexibel leveren waar en wanneer jij dat wenst!

Live updates over levering
Altijd op de hoogte

Je ontvangt proactieve aflevermeldingen per sms, e-mail of gesproken. Je verneemt een geschatte aflevertijd, wanneer je bestelling geleverd zal worden en wanneer er eventuele wijzigingen zijn.

Afleverdatum wijzigen
Afleverdatum wijzigen

Met de UPS My Choice afleveringsplanner beheer je makkelijk al je verzendingen. Plan je afleveringen opnieuw in op het moment dat jou het beste past.

Afleverlocatie wijzigen
Afleverlocatie wijzigen

Niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Laat je pakket dan simpelweg afleveren op een ander adres of laat het bewaren in een UPS Access Point om het daar later op te pikken.

Houd je leveringen zelf in de hand

Je was net even naar de winkel op het moment dat je pakketje thuis geleverd werd. Wanneer je vervolgens thuiskomt tref je een UPS InfoNotice op je deurmat. Hiermee kan je een tweede afleverpoging plannen of kan je je pakketje laten klaarleggen op een UPS Access Point. Die mislukte afleverpogingen zijn te vermijden…

Met de gratis service UPS My Choice wordt je op je smartphone continu op de hoogte gehouden van waar je pakketje zich bevindt en op welk tijdstip het geleverd zal worden.

Past het aflevertijdstip niet in jouw agenda? Wijzig dan makkelijk en snel de afleverdatum met My Choice. Je kan het afleveradres zelfs on-the-go wijzigen. Makkelijk wanneer je veel buitenshuis bent. Meld je nu gratis aan en geniet van de vele voordelen!

UPS My Choice

Hoe gebruikmaken van UPS My Choice?

  1. Registreer op de website van UPS om gebruik te maken van My Choice. Gebruik je bestaande UPS-account indien je die hebt of maak een nieuwe aan.
  2. Je ontvangt binnen 2 à 5 dagen thuis een persoonlijke verificatiecode om er zeker van te zijn dat jij wel degelijk op dit adres woont.
  3. Gebruik de verificatiecode om je aanmelding te voltooien. Je kan nu aan de slag met My Choice!

Ook van UPS My Choice genieten?

NU AANMELDEN
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.