807354389340702

Functie

Op de webshop van dmlights staan maar liefst 45 000 artikelen van meer dan 100 verschillende merken, en dat in 4 verschillende talen. Als SEO-expert ben je verantwoordelijk voor de vindbaarheid van ons bedrijf en onze producten in zoekmachines en via andere kanalen. Je zorgt voor zoveel mogelijk kwalitatief organisch verkeer, waardoor de verkoop van onze artikelen toeneemt.

Je bedenkt en perfectioneert onze SEO-strategie en vertaalt dit naar een concrete roadmap. Gesteund door keyword research optimaliseer je zowel bestaande content als nieuwe content die gecreëerd wordt door je marketingcollega’s. Aan de hand van verschillende tools maak je analyses die leiden tot verhelderende inzichten.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor de technische kant van het hele SEO verhaal. Om de correcte implementatie van zaken als hreflangs, structured data, canonicals, … te verzekeren werk je nauw samen met ons IT-departement.

Daarnaast werk je mee aan de uitrol van nieuwe websites, waarbij je de SEO-vereisten bewaakt. Op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen in SEO-land is dan ook een must. Je deelt de belangrijke kennis die je hebt vergaard op regelmatige basis met de rest van het team.

Je komt terecht in een hechte groep van collega’s die samen met jou willen meeschrijven aan het succesverhaal van dmlights. Heb jij de nodige ervaring voor een project van deze omvang en schrik je niet terug van een uitdaging? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Jij…

 • kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, dit zowel mondeling als geschreven.
 • hebt al enkele jaren SEO-ervaring opgedaan.
 • bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken.
 • bent analytisch aangelegd en vertrouwd met tools zoals Google Analytics, Google Search Console en SEMrush.

Het zou helemaal geweldig zijn als je...

 • een mondje Frans of Duits spreekt.
 • ervaring hebt met het schrijven van content.

Wij bieden jou...

 • een voltijdse job (40u) bij één van de grootste webwinkels van België.
 • 96 uren ADV verlof bovenop je wettelijk verlof.
 • een correct loon, aangevuld met maaltijdcheques én een jaarlijks mosselsouper.
 • groepsverzekering en medewerkerskorting bij vaste indiensttreding.
 • leuke collega’s, beloofd!
 • de mogelijkheid om je bij te scholen via cursussen, producttrainingen, seminaries, online opleidingen, …

Weet je met je enthousiasme geen blijf na het lezen van deze vacature? Neem dan snel contact op via jobs@dmlights.com en wie weet word jij binnenkort het nieuwste lid van ons dmlights team.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.