807354389340702
Home > Verpan > Ball

Verpan Ball


Verpan Ball

De Verpan Ball is een creatie van de Deen Verner Panton. Als allesdesigner, namelijk ontwerper van tapijten, stoelen, tafels, behangpapier, verlichting,… wordt hij aanzien als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Opvolger van het Fun model

In 1969, vierden een half miljoen mensen het Woodstock Music Fair, terwijl Verner Panton de hanglamp Verpan Ball Type F ontwierp uit ronde polypropylene ballen.  Deze Ball lamp is eigenlijk een verdere ontwikkeling van een ander model van Panton, de Fun lamp. In plaats van schijven gebruikte Panton deze keer plastieken balletjes als onderdeel van de hanglamp.

Roze en oranje ballen

Tegenwoordig zijn mensen meer en meer geïnteresseerd in het aankopen van innovatieve modellen van verlichting. De Verpan Ball is dan ook één van de meest begeerde lampen van dit type. Op elk van de roze en oranje polypropylene ballen vind je de handtekening van Panton terug.

Afmetingen en samenstelling van de hanglamp

De Verpan Ball hangt aan een witte plafondplaat en de balletjes zijn verbonden aan de plafondplaat met een nylon koord. Deze hanglamp is 115 cm hoog en heeft een diameter van 44 cm.

Type interieur?

De Verpan Ball lamp komt het best tot zijn recht bij het verlichten van grote en trendy ruimtes.

Koop de Verpan Ball veilig aan via de site en de levering ervan is gratis.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden