807354389340702
Home > Verpan > Onion

Verpan Onion


Verpan Onion

De Verpan Onion is een creatie van de Deen Verner Panton. Als allesdesigner, namelijk ontwerper van tapijten, stoelen, tafels, behangpapier, verlichting,… wordt hij aanzien als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Creatie uit de jaren 70

De Verpan Onion (ook wel bekend als Yamagiwa lamp in de jaren 70) werd ontwikkeld in 1977 door Verner Panton. De buitenkant van de Verner Onion bestaat uit een grote hoeveelheid metalen schijven. Deze schijven verhullen de lamp zelf, maar doen tegelijkertijd dienst als reflectoren. Dankzij deze reflectoren verspreidt het licht zich zachtjes door de hele ruimte.

Zowel een hanglamp als een tafellamp

Er zijn 2 modellen beschikbaar van de Verpan Onion, namelijk een hanglamp en een tafellamp. De hanglampen zijn dan weer zowel in een grote versie (hoogte 69 cm), als in een kleinere versie (hoogte 90 cm) beschikbaar. Daarnaast is de Verpan Onion leverbaar in het zilver, in het koper of in het wit.

Moderne interieurs

Deze lamp past perfect in moderne interieurs. Het design van de Verpan Onion geeft een eigentijdse uitstraling en creëert een eigen sfeer in de kamer waar ze zich bevindt. Bij de creaties van Panton draait alles om sfeer.

Naam niet gestolen

De vorm van de lamp doet je direct denken aan de naam van de lamp, namelijk een ajuin. De metalen schijven die de buitenkant van de lamp vormen, zijn gemaakt in de vorm van de verschillende vellen van ajuin.

Als je de Verpan Onion aankoopt via onze website, garanderen we een veilige betaling aan een scherpe prijs.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden