807354389340702
Home > Verpan > Ufo

Verpan Ufo


Verpan Ufo – Een geheel van spiraalvormige buizen

De Verpan Ufo is een creatie van de Deen Verner Panton. Deze designer die zowel verlichting produceert, als tapijten, stoelen, tafels, behangpapier,… wordt aanzien als één van de meest invloedrijke designers uit Denemarken.

Hanglamp gemaakt van plastieken buizen

De Verpan Ufo is een model uit 1975, waarbij de ontwerper bij de productie vooral de nadruk heeft gelegd op het visuele aspect. Aangezien de lamp zich in het midden van deze buizen bevindt, reflecteren de buizen het licht verder in de ruimte. De buizen zijn de belangrijkste decoratieve elementen van de Verpan Ufo en zijn zo opgebouwd dat ze elkaars spiegelbeeld zijn.

In hoogte verstelbaar

De buizen zelf zijn gemaakt uit polycarbonaat en hangen aan metalen kettingen. Een van de belangrijkste eigenschappen van deze lamp is haar flexibiliteit. Je kan de lamp namelijk verstellen naar uw persoonlijke behoefte.

Energiezuinige hanglamp

De Verpan Ufo produceert een helder licht dankzij de weerkaatsing van de buizen. De 75W die de Verpan Ufo kan verbruiken, geeft haar niet enkel een krachtige verlichting, maar is tegelijkertijd ook energiebesparend.

Trendy Woningen

De Verpan Ufo geeft een "Space Odyssey” tintje aan uw kamer waardoor deze lamp perfect in trendy woningen past.

Spreekt de Verpan Ufo je aan? Twijfel dan niet langer en koop hem aan een scherpe prijs en veilig via onze site.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden