807354389340702

Wat is een DeltaLight Concrete Pack en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight Concrete Pack dien je te gebruiken voor het inbouwen van spots in volle betonnen plafonds of wanden. Om precies te zijn kan je de DeltaLight Concrete Packs gebruiken bij volgende plafonds en wanden: beton, beton + plaaster, betonnen balken en blok + plaaster, en geprefabriceerde betonnen plaat.

De Concrete Packs zorgen voor een propere en veilige installatie van jouw inbouwspots. Je dient deze te plaatsen vooraleer het beton gegoten wordt. Op die manier worden automatisch de juiste inbouwholtes voorzien.

De Concrete Packs worden onderverdeeld in twee categorieën. Enerzijds zijn er de Concrete Packs voor de modulaire verlichtingsarmaturen, voor een randloze (trimless) montage zoals bijvoorbeeld de DeltaLight Grid In Trimless, anderzijds zijn er de Concrete Packs voor de gewone inbouwspots.

2 types Concrete Packs voor modulaire armaturen

De DeltaLight Concrete Packs voor modulaire armaturen zijn ingedeeld in twee soorten volgens de vorm van de spot waarvoor ze dienen. Type 1 voor de kleine modellen en type 2 voor de langwerpige modellen.

DeltaLight Concrete Packs types

Hoe installeer ik een Concrete Pack voor modulaire armaturen?

 1. Dek met tape de openingen in de Concrete Pack af zodat er later geen beton doorsijpelt. 

 2. Bevestig het coverplaatje op de houten bekisting op de plaats waar je de spot in je betonnen plafond wenst. 

 3. Na het leggen van de bewapening van het beton bevestig je de Concrete Pack over het coverplaatje. Zorg dat deze vast blijft zitten door bijvoorbeeld montagebandjes te gebruiken.

 4. Voorzie de Concrete Pack van bekabeling voor de stroomvoorziening van je spots. 

 5. Giet het beton in de bekisting.

 6. Na het hard worden van het beton, verwijder je de bekisting met het daarop bevestigde coverplaatje.

 7. Verwijder een voor een de houten plaatjes binnenin de DeltaLight Concrete Pack. Dit kan enkel in één specifieke volgorde. De vier plaatjes zijn genummerd van 1 tot 4 en moeten volgens hun nummering verwijderd worden. Begin dus bij plaatje 1, daarna 2, enzoverder. 

 8. Sluit jouw spot aan en bevestig deze in de DeltaLight Concrete Pack.

Klik afbeelding om te vergroten
DeltaLight Concrete Pack installatie

Overzicht DeltaLight Concrete Packs

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare DeltaLight Concrete Packs voor modulaire armaturen met hun referentiecode, afmetingen, gewicht en inbouwafmetingen. Je kan elke Concrete Pack terugvinden door op onze website te zoeken op de referentiecode (Reference) zonder spaties tussen de cijfers te gebruiken.

Klik afbeelding om te vergroten
Overzicht DeltaLight Concrete Packs


4 types Concrete Packs voor gewone inbouwspots

De DeltaLight Concrete Packs voor gewone inbouwspots zijn ingedeeld in vier soorten volgens de vorm van de spot waarvoor ze dienen. Afhankelijk van het type is er meer plaats voorzien voor bekabeling en eventuele trafo’s.

Klik afbeelding om te vergroten
DeltaLight Concrete Packs types

Hoe installeer ik een Concrete Pack voor gewone inbouwspots?

 1. Bevestig het deksel van de Concrete Pack op de houten bekisting op de plaats waar je de spot in je betonnen plafond wenst. 

 2. Klik de Concrete Pack vast op het vastgemaakte deksel. Zorg dat dit vast blijft zitten door bijvoorbeeld montagebandjes te gebruiken.

 3. Klik de flexkabel vast op de daartoe voorziene bevestigingspunten. 

 4. Giet het beton in de bekisting. 

 5. Na het hard worden van het beton, verwijder je de bekisting.

 6. Snij met een breekmesje voorzichtig het coverplaatje uit de Concrete Pack inbouwpot. 

 7. Werk, indien gewenst, af met bepleistering en een likje verf. 

 8. Sluit jouw spot aan en bevestig deze in de DeltaLight Concrete Pack.

Klik afbeelding om te vergroten
DeltaLight Concrete Pack installatie

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.