807354389340702

Wat is een DeltaLight Mounting Kit en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight Mounting Kit gebruik je voor het inbouwen van spots in het plafond of de wand. Deze Mounting Kits kan je gebruiken in verschillende soorten plafonds namelijk: tegelplafond- of wand, vals plafond of wand, beton + plaaster, betonnen balken en blok + plaaster, geprefabriceerde betonnen plaat + plaaster, en bakstenen + plaaster.

9 types Mounting Kits

De DeltaLight Mounting Kits zijn ingedeeld in 9 soorten volgens vorm, afmeting en inbouwdiepte. Je vindt alle mogelijke types en hun specificaties onderaan de pagina.

Klik afbeelding om te vergroten
DeltaLight Mounting Kit types

Hoe installeer ik een Mounting Kit?

De installatiewijze voor de DeltaLight montagekits varieert naargelang het type Mounting Kit. Ze zijn wel in grote lijnen aan elkaar gelijk.

  1. Teken de exacte inbouwafmetingen af en zaag het inbouwgat uit je plafond of wand. 

  2. Stel de Mounting Kit met de schroeven langs de zijkant af op jouw plafonddikte. Ook na het bevestigen van de kit in het plafond kan je deze nog verstellen, zolang de bepleistering nog niet geplaatst is natuurlijk. 

  3. Steek de Mounting Kit door het inbouwgat en schroef deze vast op de daartoe voorziene punten. Opgelet, bij de type 8 mounting kits met dubbel rond inbouwgat wordt de montagekit langs binnen op het inbouwgat geplaatst. De kit wordt later weggewerkt met de bepleistering. 

  4. Kijk goed na of de Mounting Kit juist is afgesteld op jouw plafonddikte alvorens af te werken met bepleistering en verf. 

  5. Klik jouw DeltaLight spot vast in de Mounting Kit.

Type 6:
DeltaLight Mounting Kit installeren type 6

Type 8:
DeltaLight Mounting Kit installeren type 8

Type 7:
DeltaLight Mounting Kit installeren type 7

Overzicht DeltaLight Mounting Kits

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare DeltaLight Mounting Kits met hun referentiecode, afmetingen, gewicht en inbouwafmetingen. De zevende kolom van de tabel bevat de maximale dikte van je montageoppervlak.  Je kan elke Mounting Kit terugvinden door op onze website te zoeken op de referentiecode (Reference) zonder spaties tussen de cijfers te gebruiken.

Klik afbeelding om te vergroten
Overzicht DeltaLight Mounting Kits

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.