807354389340702

Wat is een DeltaLight ZB Box en hoe gebruik ik deze?

De DeltaLight ZB Box kan je in zowat elk type plafond en wand gebruiken. Om precies te zijn kan je de ZB Box gebruiken voor het inbouwen van spots in volgende soorten plafonds en wanden: tegelplafond of -wand, vals plafond of wand, stucanet plafond of wand, beton + plaaster, betonnen balken en blok + plaaster, geprefabriceerde betonnen plaat + plaaster, en bakstenen + plaaster. De ZB Boxes zijn ontworpen voor de randloze inwerking van de DeltaLight Grid In en Mini Grid In trimless armaturen.

3 types ZB Boxes

De DeltaLight ZB Boxes zijn ingedeeld in 3 soorten volgens vorm en type spot waarvoor ze dienen. Type 1 voor de vierkante inbouwarmaturen, type 2 voor de rechthoekige inbouwarmaturen en type 3 voor wandarmaturen.

DeltaLight ZB Box types

Hoe installeer ik een ZB Box?

  1. Teken de exacte inbouwafmetingen af en zaag het inbouwgat uit je plafond of wand.

  2. Bevestig 2 houten latjes aan de zijkanten van de ZB Box om de Box op zijn plaats te houden in het plafond. Voorzie een spatie gelijk aan de dikte van het plafond bij het bevestigen van de houten latjes. Zo komt de Box mooi gelijk uit met je plafond. 

  3. Plaats de ZB Box in het inbouwgat en schroef deze vast op de plaats waar de houten latjes zich bevinden.

  4. Werk af met de bepleistering en een likje verf. 

  5. Bevestig jouw DeltaLight armatuur aan de ZB Box.

    DeltaLight ZB Box installeren

Overzicht DeltaLight ZB Boxes

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare DeltaLight ZB Boxes met hun referentiecode, afmetingen, gewicht en inbouwafmetingen. Je kan elke ZB Box terugvinden door op onze website te zoeken op de referentiecode (Reference) zonder spaties tussen de cijfers te gebruiken.

Klik afbeelding om te vergroten
Overzicht DeltaLight Concrete Boxes

Wellicht ook interessant

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.